Norrköping

Verksamheten i Norrköping byter ägare 1/10 2023.

MEST Djur AB flyttar all sin verksamhet till Vadstena.

Klicka här för mer information

Ett nytt kapitel

2014 tog vi våra första stapplande steg som företag, med djurvaktstjänster och hundrastning.

I början av 2016 blev vi hastigt och lustigt med hunddagis, något som inte alls fanns med i våra planer. Men oj vad mycket roligt vi har haft sedan dess, och så många härliga hundar vi har fått den stora äran att ta hand om.

Vi startade med 7 "ärvda" dagishundar från dagiset som fanns i lokalerna tidigare och sakta men säkert byggt upp verksamheten till dagens 38 hundar. Alla noga utvalda. Under hela resan har vi haft ett tydligt mål och aldrig tummat på våra värderingar. 

Nu står vi här ca 9,5 år senare och är redo för ett nytt kapitel i vårt företagande.

Sedan 1 augusti 2022 har vi drivit dagiset och djurvaktsuppdrag på distans med hjälp av vår fantastiska personal. En långdragen sjukskrivning som slutade i att vår klippa Maja valde att avsluta sin anställning som driftsansvarig ledde till en minst sagt tuff vår med mycket pendling och ett lidande familjeliv. 

Vi har därför efter mycket noggrann eftertanke beslutat att det är dags för verksamheten i Norrköping att få leva vidare under ny flagg, med en ny kapten vid rodret.

Från och med 1/10 2023 tar Hanna Larsson över hunddagiset och djurvaktsuppdragen med sitt eget företag, Norrköpings hunddagis & djurvakt.

Hanna är handplockad av oss för sin fina djurkänsla, proffsiga bemötande och att hon delar våra värderingar kring djurhantering och ärligt företagande. En mycket värdig efterträdare som vi kommer stötta på alla sätt och vis, under så lång tid som behövs, för att allt ska bli så bra som möjligt. 

Personalen kommer att jobba kvar och mycket kommer att vara sig likt. Hanna kommer givetvis sätta sin egen prägel på verksamheten vartefter men vi har ställt många krav inför övertagandet för att både djur, kunder och personal ska kunna känna sig trygga med den här förändringen.

 Vi är otroligt stolta över det vi byggt upp under våra år i Norrköping och är glada att det får leva vidare i ny regi.

Vänliga hälsningar

Evelin & Mattias

Hej från Hanna

Det är med en enorm stolthet och tacksamhet som jag har fått det stora förtroendet att ta över efter MEST Djur AB. 

Ägarna Evelin och Mattias fortsätter nu sin resa i Vadstena där MEST Djur nu öppnat sin verksamhet.

Jag tillsammans med medarbetarna Amanda, Elin & Josefine kommer att fortsätta erbjuda hunddagis & djurvårdstjänster här i Norrköping  under det nya namnet "Norrköpings Hunddagis & Djurvakt". 

 Det mesta kommer vara sig likt.

 Hög kvalité, välutbildad personal och ett arbetssätt som gynnar våra husdjur på allra bästa sätt.

Verksamhetsbytet kommer att ske den 1 Oktober. 

Jag önskar Evelin & Mattias på MEST Djur en fortsatt framgångsrik resa i Vadstena och tackar som ödmjukast för förtroendet att ta hand om det fina de har skapat här i Norrköping!

Verksamhetens hemsida kommer vara under uppbyggnad ett tag framöver. Vill man redan nu ställa sig i kö för hunddagis, djurvaktstjänster eller pensionatplats (som gäller från Oktober) så ring 073-7551654 eller maila din förfrågan.

Varma hälsningar
/Hanna Larsson, Djurvårdare 

 Ägare av Norrköpings Hunddagis & Djurvakt samt Natulica Lantgård