Hunddagis Kontakta oss

Välkommen till Norrköpings mest centrala hunddagis!

Hundarna hålls tillsammans i mindre grupper om 3-5 individer per grupp i en mysig hemmiljö. I rummen finns gott om mjuka liggplatser och i anslutning till hunddagiset finns en stor härlig rasthage där hundarna kan få möjlighet att busa tillsammans med sina rumskamrater.

Vårt hunddagis

Alla hundar är olika och vi anpassar vila, lek och promenader efter hundens individuella förutsättningar och behov. Vi vill att våra dagishundar ska vara redo för äventyr med sina ägare när dagen är slut och hundarna ges möjlighet till mycket vila i en lugn och behaglig atmosfär.

Hos oss är hundarna tillsammans i grupper om 3-5 individer. Grupperna sätts ihop utifrån hundarnas storlek och personlighet. Att hundarna trivs och känner sig trygga i sina grupper är väldigt viktigt för oss och därför är vi mycket noggranna när vi väljer ut nya dagishundar. 

Hit tar du dig enkelt med bil, buss, cykel eller till fots. 

Din hund måste:
Vara max 65 cm i mankhöjd. 
Vara kirurgiskt kastrerad (om det är en hane)
Vara minst 6 månader gammal vid inskolningen
Trivas bra tillsammans med andra hundar


En dagisplats kostar 3800 kr/ månad. Hunden är då välkommen alla helgfria vardagar. Vi har inga uttalade deltidsplatser utan det är du som hundägare som avgör hur frekvent du utnyttjar platsen men priset är alltid detsamma.  

För valpar (6-10 månader) tillkommer valptillägg á 1000 kr/ månad. 

Välkommen med din intresseanmälan! 

Intresseanmälan hunddagisplats